מצרכים:
250 גרם גרגרי חומוס יבשים
250 גרם בשר מספר 8 או 10 (לא מעובד)
1 גזר חתוך קוביות
1 בצל קצוץ
1/2 כוס סלרי קצוץ.
2 שיני שום קצוץ
1 כף אבקת מרק דגש
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
4 כפות שמן
10 כוסות מים
אופן הכנה:
את החומוס משרים 24 שעות, לאחר מכן, שוטפים ומבשלים עד 3/4 ריכוך עם ארבע כוסות מים.
חותכים את הבשר לקוביות בגודל של 1 ס"מ ומקפיצים אותם עם שתי כפות שמן. מוספים שש כוסות מים ומבשלים בחום נמוך.
מקפיצים את הגזר הבצל והסלרי והשום עם 2 כפות, ולקראת ריכוך הבשר מוספים את הירקות והחומוס המבושל עד ריכוך של הבשר והירקות. מוספים את התבלינים ומבשלים עוד מספר דקות.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל REPORT@GAL-GEFEN.CO.IL