דף הבית / אוכל / מרק חומוס עם בשר

מרק חומוס עם בשר

מצרכים:
250 גרם גרגרי חומוס יבשים
250 גרם בשר מספר 8 או 10 (לא מעובד)
1 גזר חתוך קוביות
1 בצל קצוץ
1/2 כוס סלרי קצוץ.
2 שיני שום קצוץ
1 כף אבקת מרק דגש
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
4 כפות שמן
10 כוסות מים


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן הכנה:
את החומוס משרים 24 שעות, לאחר מכן, שוטפים ומבשלים עד 3/4 ריכוך עם ארבע כוסות מים.
חותכים את הבשר לקוביות בגודל של 1 ס"מ ומקפיצים אותם עם שתי כפות שמן. מוספים שש כוסות מים ומבשלים בחום נמוך.
מקפיצים את הגזר הבצל והסלרי והשום עם 2 כפות, ולקראת ריכוך הבשר מוספים את הירקות והחומוס המבושל עד ריכוך של הבשר והירקות. מוספים את התבלינים ומבשלים עוד מספר דקות.

צילום: מאיר רוזנברג

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

סלט קממברט

סלט קממברט ואגוזים