דף הבית / אוכל / מרק דלעת ובטטה

מרק דלעת ובטטה

מרק קרמי, נימוח וטעים. לא חובה להוסיף שמנת/קרם קוקוס, הם מקרימים את המרק ומוסיפים עושר.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
2 כפות שמן זית
1 בצל לבן, קלוף
3 שיני שום, קלופות
2 חבילות קוביות בטטה מבושלת "דק דק" של טעם הטבע
1 חבילה קוביות דלעת מבושלת ה"דק דק" של טעם הטבע
1 ו-1/2 ליטר מים רותחים
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית בהרט
1 כפית שטוחה מלח
מעט אגוז מוסקט
מעט פלפל שחור או לבן
1 מיכל שמנת מתוקה או 1/2 קופסת שימורים קרם קוקוס

אופן הכנה:
חותכים את הבצל לקוביות קטנות ואת השום כותשים דק.
בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן זית עד ריכוך. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
מוסיפים בטטות, דלעת ומים ומערבבים.
מוסיפים תבלינים ומבשלים במשך 30 דקות.
טוחנים בעזרת בלנדר מוט או בבלנדר ומחזירים לסיר. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
מוסיפים שמנת מתוקה או קרם קוקוס ומערבבים. מבשלים 10 דקות ומגישים.

צילום: סטודיו שטראוס

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

מארזי סופגניות - צילום שי בן אפריים

מכינים לבד