מצרכים:
1.5 ק"ג ארטישוק ירושלמי מקולף וחתוך גס
2 בצלים לבנים חתוכים דק
40 גרם חמאה
3 שיני שום קלופות
600 מ"ל מים
40 גרם טימין מופרד
10 גרם מלח
3 גרם פלפל לבן
25 גרם אבקת מרק עוף פרווה
120 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר את הבצל, מוסיפים את הארטישוקים, המים ושאר המרכיבים, חוץ מהשמנת המתוקה. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבישול של 40 דקות. מוסיפים את השמנת, מוסיפים תבלינים ומגישים
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל REPORT@GAL-GEFEN.CO.IL