דף הבית / אוכל / ממתק תפוזים לוזינה

ממתק תפוזים לוזינה

המצרכים הדרושים:
6 תפוזים גדולים חתוכים לרבעים עם הקליפה להרחיק גרעינים,
5 כוסות סוכר, 1/4 כפית קינמון, 1/4 כפית הל, 1 אגוזים טחונים גס,
2שקיות של סוכר וניל,3 כפות צימוקים, 1 כוס קוקוס לציפוי
אופן ההכנה:
לטחון את התפוזים, להעביר לסיר ולהוסיף את הסוכר וסוכר וניל, לבשל
על להבה נמוכה, בוחשים מידי פעם, להוסיף את האגוזים, צימוקים, הל וקינמון,
להמשיך לבשל בערך שעה עד לקבלת עיסה יבשה ללא נוזלים,
העיסה יוצאת מעט דביקה, לקרר לפזר 1/2 כוס קוקוס על תבנית שופכים את העיסה על הקוקוס ומשטחים ומיישרים, מפזרים את שאר הקוקוס מעל ומהדקים בעדינות, שומרים במקרר ללילה
עד שמתייצב, למחרת חותכים לריבועים או מעוינים, לשמור במקרר.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

רביולי גבינות שמש פסטה ריקו

רביולי גבינות שמש