דף הבית / אוכל / מוס שוקולד

מוס שוקולד

מצרכים:
1 שמנת מתוקה פרווה/חלבית
1חבילה שוקולד מריר
1 כף של ברנדי
2 כפות מים להמסה של השוקולד


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
שוברים את חבילת השוקולד לקוביות ושמים בקערת זכוכית, מוסיפים 2 כפות מים וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים.
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת שוקולד חלקה ללא גושים, ומקררים. מוסיפים את הברנדי.
מקציפים את הקצפת עד לקבלת קצפת רכה. מערבבים את הקצפת עם תערובת השוקולד (שהתקררה) בתנועת קיפול בכדי לא לשבור את הקצפת, עד קבלת תערובת יציבה.
מעבירים לגביעים אישיים ומפזרים מעט שוקולד מריר מגורד.
מעבירים למקרר או למקפיא ל-3 שעות לפחות.

צילום: יח"צ

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז