דף הבית / אוכל / לזניה פסטו

לזניה פסטו

בדרך כלל, הכנת הרטבים היא המשימה שלוקחת הכי הרבה זמן בהכנת לזניה. במתכון הבא משתמשים בממרחים מוכנים. לכל מי שרוצה וצריך לקצר תהליכים, זה המתכון בשבילו.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


תבנית פיירקס מלבנית עמוקה
מצרכים:
1 חבילת עלי לזניה
לרוטב הירוק:
1 גביע (250 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה
3 כפות פסטו איטלקי "מאסטר שף"
לרוטב אדום:
3 כפות ממרח עגבניות מיובשות איטלקי "מאסטר שף"
1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק "מאסטר שף"
לרוטב לבן:
3 גביעי (750 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה
200 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם פרמזן מגוררת

לקישוט:
6 עגבניות שרי פרוסות
6 עלי בזיליקום

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הירוק.
מערבבים בקערה את חומרי הרוטב האדום. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הלבן.
משמנים תבנית, מניחים כף רוטב אדום ומפזרים בתחתית התבנית. מניחים שכבה של עלי לזניה, רוטב ירוק, עלי לזניה, חצי מכמות הרוטב הלבן, עלי לזניה, הרוטב האדום, עלי לזניה ויתרת הרוטב הלבן. מקשטים בעגבניות שרי פרוסות ובעלי בזיליקום.
מכסים ברדיד אלומיניום ואופים חצי שעה. מורידים את הכיסוי ואופים עוד 15 דקות או עד שהכל שחום ומבעבע.

צילום: אפיק גבאי

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז