דף הבית / אוכל / לביבות תפוח אדמה ופטריות

לביבות תפוח אדמה ופטריות

מצרכים (ל-12 יחידות):
5 תפוחי אדמה מבושלים למחצה בקליפתם
200 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות
4 כפות קמח
2 ביצים
4 טבליות בצל טרי מטוגן "דורות"
1 טבלית פטרוזיליה טרייה "דורות"
1 טבלית כוסברה טרייה "דורות"
מלח, פלפל
1/4כוס שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים אותם בעזרת פומפייה לתוך קערה.
מטגנים במחבת בינונית עם מעט שמן זית את פטריות הפורטבלו עד לאידוי
ומוסיפים לקערה.
מוסיפים קמח, ביצים, ואת טבליות הפטרוזיליה, כוסברה והבצל המטוגן.
מתבלים במלח ופלפל ולשים לתערובת אחידה ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מוציאים מהמקרר ויוצרים לביבות מהתערובת.
מחממים מחבת עם שמן לטיגון ומטגנים את הלביבות כ-3 דקות מכל צד.

צילום: "דורות"

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" ggdesk@d-news.co.il


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל ggdesk@d-news.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

בטטה אפויה במילוי גרגרי חומוס_קרדיט Teka Studio

סירת בטטה במילוי גרגרי חומוס