דף הבית / אוכל / כדורי שוקולד

כדורי שוקולד

טיפ: חשוב להשתמש בתמרים מסוג מג'הול


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
6 תמרים מסוג מג'הול
1 כוס שקדים לא קלויים
1 כף אבקת קקאו
1 כף שמן קוקוס
פתיתי קוקוס טחון/שומשום לציפוי

אופן ההכנה:
מגלענים את התמרים ומניחים בקערה. טוחנים את השקדים לפירורים ומוסיפים לקערה עם התמרים. מוסיפים כף קקאו, מוסיפים קוקוס.
מערבבים עם הידיים (אין צורך להשתמש במעבד מזון, התמרים לחים וקל לעבוד איתם).
צרים כדורים קטנים ומצפים בפתיתי קוקוס או שומשום.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

סלט קממברט

סלט קממברט ואגוזים