דף הבית / אוכל / כדורי שוקולד "פרועים"

כדורי שוקולד "פרועים"

חברת כרמית מנדבת מתכון מפנק לכדורי שוקולד "פרועים" עם המון שוקולד טעים שיתאימו למשלוחי מנות מושקעים.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אביזרים:
קערת ערבוב
שקית ופטיש שניצל
שיפוד או קיסם לטבילה
נייר אפייה

מצרכים:
2 חבילות מיקס קוביות בציפוי שוקולד חלב
2 חבילות מיקס שוקולד חלב פצפוצי אורז ובוטנים או פצפוצי אורז ואגוזים
150 גרם גבינת שמנת
1 כפית תמצית וניל
60 גרם חמאה מומסת

לציפוי:
2 טבלאות שוקולד אגו חלב
2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:
מרסקים את חבילות המיקסים. מניחים בקערה ושופכים חמאה מומסת ותמצית וניל, מערבבים עם כף ומוסיפים גבינת שמנת, מערבבים, מעבירים למקרר לעשר דקות ויוצרים כדורים פרועים ולא אחידים עם ידיים רטובות.
מעבירים למקפיא לחצי שעה.
ממיסים שוקולד חלב עם שמן קנולה ובעזרת קיסם או שיפוד, טובלים בשוקולד ומניחים על נייר אפייה. מעבירים למקרר עד להתקשות השוקולד ומגישים.

צילום: אסף אמברם

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

המבורגר ירושלמי

המבורגר ירושלמי