דף הבית / אוכל / כבד קצוץ

כבד קצוץ

מצרכים:
4 בצלים
4 ביצים קשות
200 גרם כבד בקר חתוך לקוביות גדולות
שמן לטיגון


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן עד הזהבה. מוסיפים את הכבד ומטגנים עד השחמה.
טוחנים את הבצל והכבד המטוגנים במטחנת בשר ומוסיפים את הביצים הקשות.
מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

צילום: אלה פרידברג

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז