דף הבית / אוכל / טראפלס שוקולד

טראפלס שוקולד

מצרכים:
100 גרם שמנת (לפחות 35% שומן)
20 גר' סירופ גלוקוז או דבש
125 גר' שוקולד אקסלנס מריר, קצוץ גס
ציפויים לבחירה: פתיתי שוקולד חלב, פתיתי קוקוס יבש, אגוזי פיסטוק כתושים (או כל אגוז אחר)


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
מוזגים את השמנת וסירופ הגלוקוז או הדבש לתוך סיר ובוחשים באיטיות עד לרתיחה.
לאחר הרתיחה – מסירים מהאש ומניחים בצד לקירור עד ל-85 מעלות צלזיוס.
מוזגים על השוקולד הקצוץ גס ומניחים למשך כחצי דקה.
באמצעות מקציף ידני או מרית, מתחילים לבחוש את התערובת מהמרכז החוצה וממשיכים לערבב עד שנוצר גנאש חלק ומבריק.
שופכים את התערובת למיכל פלסטיק רדוד, עוטפים בניילון נצמד ומניחים לתערובת להתגבש בטמפרטורת החדר.
כשהתערובת מתגבשת לסמיכות של חמאה רכה, מתחילים להפוך אותה באמצעות מרית
יוצקים את התערובת לשקית זילוף, ומזלפים את הכמות ל-10 כדורים. מאפשרים להם להתגבש ולהתייבש.
לקישוט – מצפים כל טראפל בשוקולד ותוספת אהובה לבחירה. מגלגלים את הכדורים מהר ובזהירות, כיוון שהטראלס נמסים במגע עם הידיים. שומרים בקירור.

צילום: יח"צ

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז