דף הבית / אוכל / טופי דבש ופיצוחים

טופי דבש ופיצוחים

ממתק טופי ופיצוחים, יתאים לסיום ארוחה כבדה או כממתק בין הארוחות או עם הקפה. ניתן לשמור בכלי זכוכית במקרר מספר ימים.
מצרכים:
250 גרם סוכר לבן
125 מ"ל דבש
25 גרם סוכר אינוורטי
375 מ"ל שמנת מתוקה 38%
60 גרם חמאה
תערובת אגוזים:
190 גרם שקדים מולבנים
75 גרם אגוזי לוז
50 גרם צנוברים
60 גרם פיסטוק מקולף
גרידת לימון מחצי לימון
אופן ההכנה:
קולים את האגוזים קלות וחותכים גס.
שמים בסיר: סוכר לבן, סוכר אינוורטי, דבש ושמנת מתוקה ומביאים לחימום של 120 מעלות.
מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה ואת תערובת האגוזים והלימון מערבבים היטב.
מעבירים את הכל לתבנית ומשטחים לגובה של 1 ס"מ .
מעבירים את התבנית למקרר לכ-5 שעות.

צילום: דניאל לילה

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

מארזי סופגניות - צילום שי בן אפריים

מכינים לבד