דף הבית / אוכל / טארט תפוחים ודבש

טארט תפוחים ודבש

מצרכים:
תבנית בקוטר 24 ס"מ משומנת ומקומחת
תחתית בצק פריך + רשת בצק פריך לקישוט:
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
300 גרם קמח (2 כוסות)
100 גרם אבקת סוכר (שקית)
ביצה טרופה
מילוי תפוחים:
8 תפוחים חתוכים לפרוסות דקות
50 גרם חמאה
2 כפות דבש


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


 

אופן ההכנה:
שמים במעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר והחמאה, מעבדים עד שנוצרים פירורים.
מוסיפים ביצה, ממשיכים לעבד ומפסיקים ברגע שנוצר כדור בצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך שעה לפחות.
מחממים תנור ל- 180 מעלות, מקמחים משטח עבודה, מרדדים חצי מכמות הבצק לעובי 4 מ"מ ומרפדים בתבנית משומנת במעט חמאה ומקומחת. רצוי להקפיא או לקרר טרם האפייה.
אופים באפייה עיוורת את תחתית הטארט. מוציאים מהתנור ומצננים קלות לפני הוספת המילוי.
(מכינים קרם שקדים לפי המתכון של טארט האגסים).
מילוי תפוחים: ממיסים במחבת את החמאה והדבש ומוסיפים את התפוחים, מבשלים עד לריכוך, מצננים.
הרכבת הטארט:
מורחים קרם שקדים על בסיס העוגה. מסדרים את התפוחים על קרם השקדים.
מכינים רשת ממחצית בצק הטארט שנשאר במקרר.
אופים כ- 40 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. רגע לפני ההגשה ואחרי צינון מומלץ לבזוק אבקת סוכר מעל העוגה.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרושוטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו