דף הבית / אוכל / חריימה ברבע שעה

חריימה ברבע שעה

אחד המתכונים הבודדים שבהם זמן ההכנה משתווה לזמן האכילה שלהם


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
4 דגי ים 250-300 גרם כל אחד, או דגים פרוסים לעובי של 3 ס"מ
1 צנצנת (400 גרם) רוטב ארביאטה של ברילה
2 שיני שום כתושות
מעט טימין טרי
מלח ופלפל שחור גרוסים

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.
יוצקים מעל רוטב ארביאטה של ברילה. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פלפל חריף טרי לכל מי שאוהב חריף.
אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.
מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל, ומגישים. ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.

צילום: יחצ

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

רביולי גבינות שמש פסטה ריקו

רביולי גבינות שמש