דף הבית / אוכל / דג אפוי ברוטב קארי

דג אפוי ברוטב קארי

מהמטבח של אמונה

המצרכים הדרושים:
8 יחידות דג פילה אמנון, מיץ מחצי לימון, 1 כפית שטוחה מלח, 1 לימון
חתוך לפרוסות, 4 כפות שמן, 1/2 כפית כוסברה יבשה, 1/4 כפית פלפל
שחור גרוס, כף שום כתוש, 1/2 צרור כוסברה קצוצה, 1/2 כפית כמון,
1/2 כפית קארי, אפשר להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם
אופן ההכנה:
לשטוף את הדג ולנגבו, לפזר עליו את המלח ומיץ לימון, להניח בצד
ולערבב את השמן עם כול התבלינים, לסדר את הדג על נייר אפיה בתבנית, לפזר את פרוסות הלימון מסביב, למרוח את כול הדגים בשמן המתובל, להכניס לתנור בחום 190 בערך 20 דקות או עד שהדג משחים.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

מתכון עוגיות טחינה ושקדים

עוגיות טחינה עם שקדים