דף הבית / אוכל / גפילטע פיש

גפילטע פיש

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


1 דג קרפיון נקי מעצמות (יש לבקש את העצמות, הראש והזנב)

4 כפיות מלח

1 כפית פלפל לבן

5 כפיות סוכר

2 גזרים פרוסים

9 בצלים קצוצים גס

5 ביצים קשות

3 ביצים חיות

3/4 כוס קמח מצה

 

אופן ההכנה:

מטגנים 3 בצלים עד שמשחימים קלות.

טוחנים במטחנה את הבשר של הדג, 5 ביצים קשות, 3 בצלים מטוגנים ו- 3-בצלים  חיים, מוסיפים את הקמח מצה בתנועות קיפוליות עד לקבלת עיסה אחידה ומניחים מכוסה לחצי שעה לפחות.

ציר דגים:  ממלאים בסיר בינוני מים עד הידית ומוסיפים מלח, סוכר, פלפל לבן, גזר ו- 3 בצלים קצוצים גס, עצמות הדג, הראש הזנב ומביאים לרתיחה, ממשיכים לבשל כחצי שעה.

מוצאים את העצמות מהציר. יוצרים קציצות מהמסה של הקציצות בגודל הרצוי. מכניסים לציר הרותח למשך ארבעים דקות.

לאחר הבישול מוציאים את הקציצות בזהירות מהסיר ומקררים. אפשר להגיש עם פרוסת גזר.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז

עוגת מוס שוקולד עם אגוזי לוז