n גליליות מקפא חלוה | גל גפן
דף הבית / אוכל / גליליות מקפא חלוה

גליליות מקפא חלוה

גליליות מקפא חלוה של אחוה והקונדיטורית שמרית הילל
צילום: נופר בוגנים

מתכון חגיגי ומפנק של גליליות מתוקות במילוי מקפא שמנת עם ממרח חלוה. גרסת הגלידה המענגת הזאת יכולה לשמש כקינוח, כמנת ביניים ולאירוח, להנאת כל המשפחה.

באדיבות חברת "אחוה" והקונדיטורית שמרית הילל

 

מצרכים (לכ-8 גליליות):

5 חלבונים

1/2 כוס סוכר

2 מיכלים שמנת מתוקה 38%

1 כוס ממרח שומשום וקוקוס של חברת "אחוה"

1 חבילת גליליות למילוי

100 גרם שוקולד מריר קצוץ

לקישוט: שערות חלוה, שוקולד מומס, שברי מרנג

 

אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.

בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומוסיפים את ממרח שומשום וקוקוס בהדרגה.

מאחדים תערובות לקערה אחת בתנועות קיפול ומערבבים פנימה את שברי השוקולד.

מעבירים לשק זילוף וממלאים את הגליליות. שמים במקפיא למשך שעה לפחות.

לפני הגשה מפזרים מעל שערות חלבה, שוקולד מומס ושברי מרנג.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

חולון: סוף שבוע קשה עם 3 תאונות דרכים