דף הבית / אוכל / אורז לבן עם צנוברים

אורז לבן עם צנוברים

המצרכים הדרושים:
2 כוסות אורז פרסי, 4 כפות שמן, 3 כוסות מים, 1 כפית מלח,
1 בצל גדול חתוך לרצועות, 1/4 כוס שמן, 50 גרם צנוברים
אופן ההכנה:
לטגן את האורז עם השמן עד שמזהיב, להוסיף את המים והמלח,
לכסות, להביא לידי רתיחה, להנמיך להבה ולבשל בערך 20 דקות,
לכבות את הלהבה ולהשאיר את האורז מכוסה עוד 10 דקות, בינתיים
לטגן את הבצל עם השמן עד שמזהיב, להוסיף את הצנוברים, לטגן
ביחד עוד 2 דקות, לפתוח את סיר האורז ולפורר במזלג, להעביר לכלי
הגשה, לפזר את הבצל והצנוברים ולהגיש.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פרושוטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו