המצרכים הדרושים:
2 כוסות אורז פרסי, 4 כפות שמן, 3 כוסות מים, 1 כפית מלח,
1 בצל גדול חתוך לרצועות, 1/4 כוס שמן, 50 גרם צנוברים
אופן ההכנה:
לטגן את האורז עם השמן עד שמזהיב, להוסיף את המים והמלח,
לכסות, להביא לידי רתיחה, להנמיך להבה ולבשל בערך 20 דקות,
לכבות את הלהבה ולהשאיר את האורז מכוסה עוד 10 דקות, בינתיים
לטגן את הבצל עם השמן עד שמזהיב, להוסיף את הצנוברים, לטגן
ביחד עוד 2 דקות, לפתוח את סיר האורז ולפורר במזלג, להעביר לכלי
הגשה, לפזר את הבצל והצנוברים ולהגיש.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל REPORT@GAL-GEFEN.CO.IL