דף הבית / אוכל / אוסובוקו

אוסובוקו

אוסובוקו, בתרגום מאיטלקית-עצם חלולה, הוא תבשיל עשוי בשר שוק עגל ושמו נגזר ממראה העצם עם מח העצם.
תבשיל האוסובוקו דורש זמן הכנה של למעלה מ-3 שעות, קחו בחשבון.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
2 בצלים שטופים לא מקולפים חתוכים לקוביות
2 גזרים שטופים לא מקולפים חתוך לקוביות
1 גבעול סלרי שטוף חתוך לקוביות
2 גבעול טימין
2 שורש סלרי
2 עלי רוזמרין
2 שורש פטרוזיליה
1ראש שום חתוך לחצי
4 עלי דפנה
2 כוסות יין אדום לבישול
4 כפות סוכר
1 ליטר מים
מעט קמח מצה מתובל במלח ופלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
טובלים את פרוסות הבשר בקמח מצה. מחממים בסיר מעט שמן, סוגרים (מטגנים קצרות) את הבשר במחבת ושופכים את שאריות השמן.
מוסיפים את הירקות, מטגנים מעט ומוסיפים את הסוכר ואת היין.
מצמצמים מוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש,
מוסיפים את הירקות ועליהם מניחים את פרוסות הבשר.
שופכים לתוך הסיר את הנוזלים ומכסים. מבשלים על אש נמוכה 3 שעות.

צילום: רלי לב

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

אולי יעניין אותך גם:

פרושוטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו