חברת כרמית חולקת מתכון לעוגייה הכי פופולארית בחג פורים – אוזן המן במילוי שוקולד .
מתכון לבצק:
50 גר' ביצים (ביצה בגודל מדיום)
100 גר' אבקת סוכר
200 גר' חמאה
300 גר' קמח
אופן ההכנה:
למיקסר עם וו גיטרה מכניסים את הקמח, החמאה הקרה חתוכה לקוביות ואבקת הסוכר ומערבבים עד לקבלת פירורים (עד שלא יישארו קוביות חמאה). מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
מקררים את הבצק כ-45 דקות ומרדדים לעובי של כ-5 מ"מ. חורצים עיגולים בקוטר של כ 6 ס"מ או בכל קוטר אחר רצוי. במרכז כל עיגול שמים קוביית "אגו" שוקולד חלב, או לבן או מריר.
מקפלים את פינות הבצק לקבלת צורה של משולש ומהדקים את הקצוות היטב עם קצות האצבעות. מסדרים בתבנית על גבי נייר אפייה. אופים בחום של כ 175 מעלות כשמונה עד עשר דקות. מקררים מעט את אזני המן מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]